VENTILATIE - INTELLIGENT WONEN, MEER DAN 20 JAAR ERVARING

 

Sinds 2006 moet in elke nieuwbouwwoning een ventilatie-oplossing voorzien zijn. Hetzelfde geldt voor grondige renovatiewerken.

Los van de wettelijke verplichtingen, staat intelligent wonen volledig achter het ventileren van uw woning of bedrijfsgebouw. Want ventileren biedt heel wat voordelen die stroken met onze waarden:

 

Gezondheid - comfort

Filtreren van schadelijke stoffen, verse lucht bevordert het welzijn, de slaap, de concentratie en prestatievermogen,  CO2-gehalte onder max. 1.000 ppm, optionele fijnfilters die fijn stof en pollen kunnen tegenhouden, voorkomt schimmelvorming,  verkleint de kans op CO-vergiftiging.

 

Energiebesparing

Ventileren is het voortdurend verversen van de binnenlucht. Verluchten, daarentegen, doet men door ramen of deuren tijdelijk open te zetten, waardoor u veel warmte verliest. Door goed te ventileren, kunt u gemakkelijk 30 tot 50% besparen op energie. We zorgen voor een ventilatie met een minimum aan energieverbruik en een maximum aan comfort.

 

Waardebehoud van de woning

Door ventilatie wordt de vochtige lucht afgevoerd en zo vermijdt u schimmels, loskomend behang of verf, houtrot en beschadigd pleisterwerk.

 

Wij bekijken de beste oplossing voor u. De kwaliteit van de ventilatie primeert. Wij zorgen voor de gehele installatie, alsook het ventilatievoorontwerp en uw ventilatieprestatie certificaat. We kijken voor energie-efficiënte oplossingen voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Ook esthetisch bieden we verschillende mogelijkheden aan.

 

Ons gamma:

-          Systeem A, B, C en D

-          Systeem D+: ventilatie met warmteterugwinning

-          Vraag gestuurde ventilatie